Kategorier
Betonghåltagning

Ökade möjligheter med håltagning i Stockholm

Med hjälp av professionell, och väl genomtänkt, håltagning går det att göra alla möjliga ändringar i fasaden på olika typer av sten- och tegelhus i Stockholm.

När man tittar på ett tegelhus så är hålen för fönster och dörrar ofta prydda av tegel som har ett speciellt mönster runt dessa. Det gör att det kan kännas som om det inte går att byta ut fönstren eller dörrarna mot några i större storlek. Men det finns stora möjligheter att göra precis vad man vill med en fasad, genom att göra hålen större med hjälp av håltagning.

Med håltagning går det att göra hål i fasaden som kan användas till allt möjligt. Det kan vara att man vill sätta in dubbeldörrar som ytterdörrar, istället för en singeldörr. Kanske finns det en önskan om större fönster, eller fönster där det tidigare inte funnits några. Men det kan även vara så att det är någon annan typ av hål som behövs till exempelvis en skorsten eller ventil.

Projekt för en håltagning i Stockholm

Så fort man önskar sig ett hål i en fasad, ett betonggolv eller liknande, så går det att lösa med hjälp av en håltagning i Stockholm. Med håltagning går det att skapa alla hål som behövs i alla olika typer av material, från sten till tegel eller betong. Därför finns det också mycket varierande projekt att arbeta med, om man är anställd på ett företag som erbjuder håltagning.

Det kan vara något så stort som en hel vägg som ska bort, för att göra en tillbyggnad eller ett uterum. Samtidigt kan det vara hål för fönster eller dörrar, men också ganska små hål till ventilation eller för att få in rör till luftvärmepumpar. Är det inomhus, som en håltagning görs, så kan det även vara tal om ett hisschakt eller en rulltrappa, som ska monteras.