Kategorier
Bygg

Stålhallar är en bra lösning

Den stora lantgården hade flera anställda då det fanns både skog och odlad mark att ta hand om. För att få plats med alla maskiner beställdes stålhallar.

När Andreas tog över gården för trettio år sedan var den liten och hade bara en byggnad. Numera finns det både bostad och flera lador. Men de räcker inte till för allt som behöver lagras. Det handlar om hö, korn och mycket annat. Dessutom har de numera många maskiner för att kunna ta hand om alla grödor på gården.

Därför har det nu blivit dags att skaffa plats för alla maskiner. De tar stor plats då de har skördetröskor, traktorer och flera andra stora maskiner. Nu har Andreas hittat ett företag som tillverkar stålhallar och ska ha ett möte med dem. Företaget har byggt konstruktioner till sporthallar och annat, så de har en bra portfölj att visa upp.

Stålhallar är starka och klarar hårt väder

Företaget som är tillverkare av stålhallar visar tidigare projekt, som är imponerande. Andreas berättar vad han är ute efter och frågar om de kan hjälpa honom. Företaget har gjort liknande stålhallar tidigare och visar Andreas bilder. Han gillar vad han ser och de bestämmer att en offert ska tas fram innan han tar sitt beslut.

När offerten kommer och alla krav som Andreas har ställt är med i beräkningarna, är det bara att sätta igång med arbetet. Företaget bygger stålhallarna från grunden vilket känns tryggt. Det tar givetvis lite tid att skapa en så stor byggnad som det är fråga om. Men nu vet de att en stålhall snart kommer att stå klar på gården så att alla maskiner kan placeras i tryggt förvar.